Ferma Pui Pitesti.ro
Vindem in viu pui de Curca, Gaina, Bibilica, Rata, Gasca
 
Comuna Albota, Str. Petrolului, Nr. 467 B - Pitesti, Arges
Tel.: 0742 - 746 558, 0726 - 696 089
 
 

   Rasa Grea      Rasa Mixta      Puicute rosii ouatoare  

Click pe Rase

 
 

PUI DE RASA MIXTA "KABIR":

 
Puii de gaina rasa mixta prezinta anumite trasaturi foarte avantajoase: in primul rand sunt foarte bine adaptati la cresterea in conditii de sistem gospodaresc, datorita robustetii dobandite genetic la aceste categorii de pui; in al doilea rand sunt foarte potriviti pentru a fi pastrati si la varsta adulta gainile fac multe oua iar cocosii sunt mari si frumosi; in al treilea rand, puii de rasa mixta au carnea foarte gustoasa.
 
Puisorul rosu super-greu, care la nastere se prezinta rosu-omogen, iar la maturizare cu un penaj care poate varia de la rosu la rosu cu subpenaj alb, cu pielea si picioarele galbene. Foarte precoce, mentinand atat o structura robusta cat si rusticitate s-a imbunatatit la maturizare in greutate si in conformatia pieptului.
 

Puisorul porumbac dungat alb cu negru. La maturitate, prezinta o carne fara grasime si o rusticitate exceptionala. Acest pui, evidentiindu-se prin rapiditatea in crestere si robustete, sunt ideali pentru crescatoriile rurale si pentru cine se dedica la producerea "puiului".

 
Puisorul rosu cu gat golas este un puisor super greu cu penajul rosu si gat golas. La maturizare se prezinta cu un penaj rosu-inchis si cu pielea si picioarele galbene. La fel ca si puiul porumbac, la maturitate prezinta o carne fara grasime si o rusticitate exceptionala, evidentiindu-se prin rapiditate in crestere si robustete,